mandag den 30. maj 2011

Klokkeblomst

Først vil jeg lige starte med et: HURRAAAAAAAAA og så et: JUBIIIIIII.

Og hvorfor mon det? Jo, ser du, jeg har været smidt af blogger i umindelige tider og har ikke kunne kommentere hverken her eller på andres blogge, men nu virker det. Så fortvivl ikke, hvis du har lagt en kommentar og mangler svar - det er på vej.

Også til kagen: Jeg var så begejstret, da jeg hørte Klokkeblomsttemaet til Fenja's dåbskage - det er virkelig noget for mig: tøsefarver og eventyr, hvad mere kan man ønske sig? Den var så hyggelig at lave med kæmpe paddehatte, store græsstrå og over dimensionære blomster - nå ja og den lille klokkeblomst på toppen, men hende taler vi ikke om, for en første udgave blev temmelig grim (og lignede lidt en havneluder ifølge Claus), så hun endte i skraldespanden. Version 2 blev heldigvis lidt mere ærbar og mere egnet til en dåbskage.

Fenja, der skulle døbes, har en storebror, der en smule forelsket i Klokkeblomst. Hvad er så mere nærliggende end at kalde sin lille nye søster for klokkeblomst også.

Kagen består af lyse lagkagebunde med hindbær mousse med asti, chokoladecreme og pyntet med fondant.

 - Fruen på kageslottet

7 kommentarer:

  1. Wow - flot som altid! Og tak for opskrifter - de er prøvekørt og godtaget :-) Glæder mig til at serverer dem for gæsterne :-)

    Kh. Mette

    SvarSlet
  2. Velkommen tilbage. Ja, jeg har også haft store problemer med Blogger. Hrrff. Sød kage. Og asti mousse, det lyder virkelig interessant :-)

    SvarSlet
  3. Årh jeg kender personlig et stk 5-årig pige som ville komme i HIMLEN over sådan en kage...nå ja, også hendes mor ;-)

    SvarSlet
  4. Wow den er SÅ flot! Hvor er du dygtig! Glæder mig til at følge med på din blog fremover:) Tine

    SvarSlet
  5. Er dybt imponeret over dine kager! ...og har fluks meldt mig som fast læser.:-)

    SvarSlet
  6. Hej

    Har siddet og kigget på alle dine fantastiske kager. Får jo helt lyst til at prøve selv. Er det muligt man kan finde opskriften på hindbær mousse med asti et eller andet sted?? og tror du den vil være god i en chokoladekage?

    Hilsen Heidi

    SvarSlet